Bioscoop

In onze bioscoop is altijd wel iets spannends te beleven. Wij draaien een leuk programma met erotische films. Een gemengd publiek bezoek onze mooie bioscoop. Regelmatig single dames en actieve koppels. Kom gerust een langs !!

HUISREGELS BIOSCOOP CUPIDO Eindhoven

 

Toegang:

Toegang vanaf 18 jaar, bij twijfel mag altijd om jouw legitimatie worden gevraagd. Cupido Helmond behoudt zich het recht voor om mensen de toegang te weigeren. Het is verplicht om een entreebewijs te kopen aan de balie.

Kleding
Bij Cupido Helmond kennen wij geen dresscode. We hebben lockers beschikbaar om persoonlijke spullen op te bergen tijdens uw bezoek.

Aansprakelijkheid
Cupido Helmond vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid jegens haar bezoekers op het gebied van diefstal, verlies, beschadiging van persoonlijke eigendommen dan wel daaruit voortvloeiende schade.

Bij het niet strikt naleven van de huisregels dan wel het opvolgen van de instructies van het personeel is Cupido Helmond niet aansprakelijk voor eventueel geleden letsel.

Safe seks
Wij promoten safe seks! 1 condoom is inbegrepen bij entree tot de cinema. Vrij veilig, of vrij niet! Laat je eventueel testen. Dit kan via de GGD of uw huisarts. Informatie over veilig vrijen is beschikbaar bij de balie.

Omgangsregels
Word je lastiggevallen of zie je iets dat niet door de beugel kan? Meldt het direct bij één van onze medewerkers. Bij ongewenst gedrag kan jij of de persoon in kwestie de toegang tot Cupido Helmond worden ontzegd. Ga respectvol met elkaar om. Het is NIET TOEGESTAAN om foto’s en filmpjes te maken. Bij overtreding van dit feit, doen wij altijd aangifte en voegen de camerabeelden van binnenkomst daaraan toe.

Prostitutie
Prostitutie of hieraan gelieerde zaken zijn ten strengste verboden hierop word streng toegezien en gehandhaafd. Seksuele handelingen in ruil voor geld zijn ten strengste verboden!! Wij doen altijd aangifte en voegen de camerabeelden van binnenkomst daaraan toe.

Roken, Alcohol & Drugs
Roken is niet toegestaan. Tevens is het gebruiken of het verhandelen van alcohol en/of drugs ten strengste verboden. Cupido Helmond doet te allen tijde hiervan aangifte bij de daarvoor bestemde instanties en dit is tevens aanleiding tot permanente ontzegging.

Hygiëne
Er wordt verwacht dat je de ruimtes schoon achterlaat. Papiertjes, tissues en condooms in de afvalbakken deponeren en zeker niet op de grond. Wij volgen de GGD richtlijnen.